Triumph Approved

Triumph staat al vele jaren garant voor kwaliteit en rijplezier. Om die kwaliteitsclaim te beklemtonen, ontwilkkelden CarGarantie en Triumph een Europese strategie voor een label voor 2e handsmotoren: Triumph Approved.

 

Motorrijders willen niets liever dan hun rit ten volle beleven en zich vooral geen kopzorgen maken over mogelijke defecten of reparatiekosten. Eigenaars van nieuwe motoren verschillen daarin niet van bezitters van tweedehandsmotoren. Het Triumph Approved label werd speciaal ontwikkeld om die verwachtingen in te lossen.

 

Het Triumph Approved programma omvat een garantie voor gebruikte motoren en scooters jonger dan vijf jaar en met niet meer dan 50.000 km op de teller. Deze formule kan voor 12 maanden afgesloten worden bij de aankoop van een motor. Je kan daarbij rekenen op een verregaande dekking. Enkele uitzonderingen zoals slijtageonderdelen niet te na gesproken, dekt de garantie ale componenten van de motorfiets, zonder vrijstelling. Zelfs bij frequente defecten worden de werkuren en materiaal integraal terugbetaald.