Triumph Extended Warranty by Cargarantie

Betrouwbare garantieformules voor nieuwe en gebruikte motoren

Eigenaars van een Triumph kunnen voortaan gerust slapen. De Engelse motorfietsproducent ging immers een samenwerking aan met CarGarantie Benelux, waardoor de Triumph-fanaat nu zowel een verlengde garantie als een garantie voor tweedehandsmotoren kan afsluiten. De nieuwe samenwerking strekt zich uit over België, Luxemburg en Nederland.

Met de Triumph Extended Warranty dekken klanten zich ook na afloop van de fabrieksgarantie voor 12 of 24 maanden verder in tegen reparatiekosten. De garantie kan afgesloten worden voor alle nieuwe motoren die bij aanvang niet ouder zijn dan twee jaar volgend op de datum van eerste ingebruikname en die de 30.000 km niet overschrijden. Het Triumph Approved programma omvat een garantie voor gebruikte motoren jonger dan vijf jaar en met niet meer dan 50.000 km op de teller. Deze formule kan voor 12 maanden afgesloten worden bij de verkoop van de motor. 

 

Totale bescherming

De Triumph-garantieprogramma’s bieden uitgebreide bescherming. Beide garanties dekken alle elektronische en mechanische onderdelen van de motor. Alleen sterk slijtagegevoelige onderdelen en extra of speciale uitrustingen komen niet in aanmerking voor garantie. De garantie is in heel Europa geldig en blijft verbonden aan de motor. In geval van particuliere verkoop wordt de garantie overgedragen aan de nieuwe eigenaar.

 

Luc Baetens, directeur CarGarantie Benelux:

‘De nieuwe garantieprogramma’s zijn voor klanten en dealers van Triumph-motoren een zorgenvrij totaalpakket. Zij bieden eigenaars van een nieuwe of tweedehandsmotor een betrouwbare bescherming tegen onverwachte kosten. De Triumph-dealer kan op zijn beurt rekenen op een betrouwbare garantieformule en verhoogt daarmee niet alleen de tevredenheid van de klant, maar creëert ook nieuwe aftersalesopportuniteiten.’

 

https://www.cargarantie.info/be/triumph/index.html