Accessoires Garmin zūmo® 395LM

Accessoires Garmin zūmo® 395LM
250 €

De Garmin Zumo 395LM is een robuust en waterbestendig navigatiesysteem speciaal ontwikkeld voor op de motor. Dit navigatiesysteem, de zûmo 395LM, beschikt over een goed zichtbaar 4,3 inch (10,9 cm) TFT-kleurenscherm en een eenvoudige, handschoenvriendelijke bediening. Synchroniseer je Zumo met een smartphone en een bluetooth headset of helm. Je kunt je telefoon veilig opbergen in je zak of motortas en je ogen op de weg houden terwijl je handsfree belt.

Onderweg met muziek
Wil je je eigen soundtrack meenemen op je reis? Met de bedieningsknoppen op het touchscreen van je Zumo kun je ook muziek en media afspelen via een MP3-speler of smartphone.

Veilig rijden
Om te zorgen dat je nog beter oplet en nog veiliger rijdt is je Zumo 395LM voorzien van een handige waarschuwingsfunctie die je attendeert op naderende scherpe bochten, gewijzigde maximumsnelheid, spoorwegovergangen, overstekend wild, schoolzones en dergelijke. Je wordt ook gewaarschuwd als je van de verkeerde kant een straat met eenrichtingsverkeer wilt inrijden en als je roodlichtcamera’s en flitsers nadert. Bij lange ritten attendeert de waarschuwing voor vermoeidheid je op mogelijke rustplaatsen om na urenlangs rijden een pauze te nemen. En als je bepaalde wegen wilt volgen of door bepaalde gebieden wilt rijden kun je met Easy Route Shaping je route aanpassen door op de kaart punten toe te voegen.

 

259 euro ipv 499 euro