Triumph Benelux en Van Gils fashion voor de DGR 2020

Op zondag 27 september vindt wereldwijd de 10e Distinguished Gentleman's Ride plaats. Triumph Benelux en Van Gils zijn een samenwerking aangegaan om in de Benelux het evenement te ondersteunen, deelnemers te stimuleren om geld in te zamelen en zelf ook een bijdrage te leveren aan de fondsenwerving.

 

De DGR van dit jaar is nog nooit zo relevant geweest als we kijken naar de uitdagingen waar de wereld nu voor staat. Op deze dag worden duizenden goedgezinde burgers wereldwijd uitgenodigd om hun beste pak te dragen om dit jaar alléén op hun motor te rijden en fondsen te werven ter ondersteuning van het onderzoek tegen prostaatkanker en ter ondersteuning van de geestelijke gezondheid.
De samenwerking tussen beide partijen bestaat uit de volgende elementen:
•    Plaatsing van Triumph motoren uit de Modern Classics-serie in geselecteerde Van Gils-stores in : Amsterdam, Rotterdam, Breda, Gent, Antwerpen, Roeselare en Luik
•    De mogelijkheid om in de periode van 5 t/m 27 september uw Van Gils pak DGR te laten labelen
 
Get your VanGils-suit DGR-labeled: In de periode van 5 september t/m 27 september kunt u bij alle Van Gils brandstores in de Benelux uw aangekochte Van Gils –pak laten labelen met een speciaal DGR/Triumph-label voor een bedrag van € 50,- extra. Deze opbrengst wordt direct gedoneerd aan de DGR voor de Movember Foundation.