Speed Triple 1200 RR Bond edition

Voortbouwend op de glorieuze samenwerking tussen twee iconische Britse merken, die begon met Triumph in No Time To Die, viert Triumph 60 jaar Bond met de release van een prachtig vervaardigde en ultra-exclusieve Speed Triple 1200 RR Bond Edition. Die wordt strikt gelimiteerd tot slechts 60 stuks wereldwijd.

 

De nieuwe Speed Triple 1200 RR Bond Edition heeft een verfijnd driekleurenschema in Black, Granite Grey en Storm Grey met het officiële "60 Years of Bond"-logo op de flanken van de tank. Alle 25 James Bond-films prijken, in hun originele lettertype, op de opvallende Bond Edition-tank. Inclusief de meest recente film, No Time To Die, die de aftrap was van Triumph als motorleverancier van Bond.

De kopkuip is voorzien van een prachtig en opvallende geweerloopprints, die knipogen naar een van de meest iconische openingssequenties van een film aller tijden. De met de hand geschilderde gouden striping over de kopkuip en staartsectie maakt het prachtige en unieke design van de Speed Triple 1200 RR Bond Edition helemaal af.

 

De Speed Triple 1200 RR Bond Edition kostte € 25 295. Alle Speed Triple 1200 RR Bond Editions die beschikbaar waren voor de Benelux zijn uitverkocht.

Meer info