De nieuwe Speed Triple 1200 RR

Zowel mooi om te zien als spannend om op te rijden, met de hoogste specificaties ooit.

 

Met de Speed Triple 1200 RR brengt Triumph het design en de stijl van hun modern roadster-icoon naar een nieuw hoogtepunt. Met zijn zuivere en vloeiende lijnen en een sportievere, naar beneden gerichte zithouding en silhouet, heeft de RR een geëngageerde en pakkende nieuwe uitstraling. De fraaie nieuwe cockpit-kuip omhult de enkelvoudige ronde koplamp die de RR typeert en zorgt voor een onmiddellijk herkenbare uitstraling en nog begeerlijkere stijl. Oog voor detail is een sleutelbegrip voor deze knappe machine. Zo blijft het hele gebied rond de cockpit strak en netjes dankzij slim gebruik van verborgen kabels en leidingen.

 

Het nieuwe model verschijnt in twee kleurschema’s: Red Hopper/Storm Grey is een erg rijke, glanzende kleurencombinatie. De al even treffende combinatie Crystal White/Storm Grey voegt hoogwaardige goudkleurige details toe.

 

Net zoals bij andere modellen van Triumph staat ook bij de RR personalisatie centraal. Zo zijn meer dan 30 originele accessoires beschikbaar, allen nauwkeurig ontwikkeld met de RR in het achterhoofd voor perfecte integratie.

 

Prijzen vanaf 20.800 €

Meer info