BMC RAT Pack zomze-avondrit 2024

De RAT pack zomer-avondrit 2024 loopt naar Dikmuide en is in totaal 220 km. Het .gpx bestand staat in RAT Pack BMC Assenede. 

We verkennen hoofdzakelijk het West-Vlaamse hinterland waarbij we de zee bij momenten kunnen opsnuiven. De route brengt ons over een mix van Vlaamse polderwegen en snel sturende bredere wegen. Eenmaal we ons voorbij Eeklo geworsteld hebben, rijden we in de mate van het mogelijke door groene en landelijke gebieden via Drongengoed, Beernem, Oostkamp en Loppem naar Varsenare om de route te vervolgen langs Stalhille en Oudenburg richting Nieuwpoort, dat we links passeren om uiteindelijk in Diksmuide op de Grote Markt op een van de vele terrasjes iets te eten. Op de terugweg rijden we ten zuiden van Torhout wederom langs landelijk gebied door Hertsberge, Ruiselede, Aalter en Merendree om te landen in de Crossover.

Deze 'Triumph-only'-rit staat open voor BMC klanten en is geschikt voor elk type motor en elk ervaringsniveau. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden de piloten ingedeeld in groepen naargelang rijstijl en snelheid. Afspraak om 15u30 in Assenede en vertrek om 16u STIPT. Zoals steeds met een volle tank en een lege blaas! 

PS: Halverwege zitten we in Diksmuide, maar ook langsheen de route zijn een veelvoud van etablissementen om de dorstigen te laven. Hou er rekening mee dat de rit langer is dan gewoonlijk dus als je voor den donker wilt thuis zijn dan best niet te veel stoppen.

Meer info