Activiteiten

Vorige   Overzicht   Volgende
zondag 09 december 2018

Triumph Preview Event

Triumph Preview Event

Op zondag 9  december  presenteert Triumph haar nieuwe 2019 modellen tijdens het TRIUMPH PREVIEW EVENT in het Royal Depot, Tour & Taxis, Brussel. Het Britse motormerk biedt hiermee de unieke mogelijkheid aan haar fans om GRATIS de nieuwste 2019 modellen te aanschouwen, bijna 1 ½ maand voordat deze te zien zijn op het Salon in Brussel (19 t/m 27 januari aanstaande) en arriveren bij de dealers.

Na het introduceren van de nieuwe Street Twin, Street Scrambler, T120 Ace, T120 Diamond en de Scrambler 1200 XC & XE in de afgelopen maanden, kan de Britse motorfabrikant niet wachten om deze sensationele nieuwe modellen in levenden lijve aan het publiek te tonen. Naast bovengenoemde modellen heeft Triumph wellicht ook nog wat verassingen in petto. Alleen zij die komen kijken weten waarover we spreken.

Vanwege het succes uit voorgaande jaren heeft Triumph besloten het succesvolle concept van de Preview Evenementen te continueren en dit jaar te kiezen voor de karakteristieke locatie: Royal Depot, Tour & Taxis, Brussel.

Geïnteresseerde motorrijders zijn van harte welkom tijdens het TRIUMPH PREVIEW EVENT in Brussel op zondag 9 december tussen 13:30 en 17:00. Houd de website en de Facebookpagina van Triumph Motorcycles in de gaten om u aan te melden. Toegang is gratis echter voorregistratie is verplicht, evenals het bezit van een motorrijbewijs.

 

Praktische informatie:

Adres: Royal Depot Tour & Taxis, Havenlaan 86c, 1000 Brussels

Datum: zondag 9 december

Tijd: 13:30 – 17:00 uur

Meer info