Daniël De Rycke

  Overzicht   Volgende

Daniël De Rycke

Big boss
Daniël De Rycke

Daniël is de stichtende vader van BMC. In de oude kledingswinkel van zijn moeder begon hij in ’95 vastberaden zijn eigen zaak. In de begindagen vooral met scooters, maar ook met het toen net herrezen Triumph. Na de eerste moeizame jaren en een ongeziene doorzettingskracht bouwde Daniël samen met Susanne de zaak uit tot de best verkopende Triumph dealership van de Benelux.

 

Buiten BMC is Daniel een fervent duiker. Hij is duikschoolverantwoordelijke bij de Fun Divers in Ertvelde. De jaarlijkse duikreizen die hij organiseert brengen hem wereldwijd naar tropische bestemmingen. Bestemmingen waar hij ook al eens een tourtje op de motor durft te ondernemen.

 

Zijn helicopterview en geplogenheid in people management zorgen ervoor dat er bij BMC op lange termijn wordt gewerkt. Bovendien is Daniël een echte practical joker en zit hij nooit om een grapje verlegen. Zijn fratsen zijn legendarisch en blijken zeer bevorderlijk voor de groepssfeer.

 

Zijn mooiste motorherinnering heeft hij met de Street Triple RS op de Stelvio Pass in Italië, op weg naar Tridays in Oostenrijk.


e-mail info@bmc-assenede.be

telephone +32 9 344 64 44