Nieuws

Vorige   Overzicht   Volgende
4/10/2017

Triumph onthult twee nieuwe Bonnevilles

Tijdens de opening van Triumph’s nieuwe bezoekerscentrum in Hinckley, dat op 1 november haar deuren opent voor fans, pakte het legendarische Britse motormerk nog eens extra uit door maar liefst twee nieuwe modellen te presenteren; de Bonneville Speedmaster en de Bonneville Bobber Black.

 

De nieuwe Bonneville Speedmaster borduurt voort op de authentieke Triumph geschiedenis en bezit het klassieke DNA van de Bonneville familie. Hierbij heeft de nieuwe telg de sterkste genen mee gekregen van de Bobber, maar is praktischer en veelzijdiger dan ooit. De nieuwe Speedmaster voegt een nieuwe dimensie aan de line-up toe – met een ontspannen Britse custom stijl en een nog hoger specificatieniveau. 

 

In navolging van het grote succes van de Bonneville Bobber – de snelst verkopende motor in 115 jaar Triumph geschiedenis, tilt het Britse motormerk het model naar een nog hoger plan in 2018, met de donkerdere, ruigere en sterkere Bonneville Bobber Black.

 

In de Benelux zullen zal de Bonneville Bobber Black beschikbaar zijn vanaf eind februari 2018, op korte termijn gevolgd door de Speedmaster die medio maart 2018 ons zal arriveren. Prijzen zullen later bekend gemaakt worden.